Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vacatures in Hengelo

Als internationaal uitzendbureau hebben wij veel ervaring in het bemiddelen van personeel binnen verschillende sectoren. Of u nu een ervaren professional bent of juist aan het begin van uw carrière staat, wij bieden volop mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en ambities. Ons team van deskundige recruiters gaat graag met u in gesprek om te achterhalen wat uw talenten zijn en welke functie het beste bij u past. Met hun kennis van de markt en uitgebreide netwerk kunnen zij u snel aan een geschikte werkplek helpen.

De voordelen van KTP Interflex

  • Persoonlijke begeleiding (in je eigen taal)
  • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
  • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
  • Goede huisvesting
  • 4 locaties

Lees meer

Bij KTP kijken we verder dan uw CV

Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

Bij KTP Interflex vinden we het belangrijk dat uw wensen centraal staan. Wij begrijpen als geen ander dat elke persoon uniek is en andere behoeften heeft. Daarom gaan wij zorgvuldig te werk en zorgen we ervoor dat we een goede match maken tussen u en de werkgever. Hierbij houden we rekening met uw ervaring, vaardigheden en persoonlijke voorkeuren. Wij bieden u meer dan alleen een baan. Met ons uitgebreide netwerk in de metaal, techniek, logistiek en industrie kunnen wij u ook ondersteunen bij het ontwikkelen van uw carrière. Denk hierbij aan trainingen, opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Bekijk alle vacatures

Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

Werving & selectie Hengelo

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel voor uw bedrijf in Hengelo en omgeving? Dan bent u bij KTP Interflex aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in werving en selectie en helpen u graag bij het vinden van de juiste talenten die perfect passen binnen uw organisatie. Bij KTP Interflex geloven we in een persoonlijke aanpak. We luisteren naar uw specifieke behoeften en begrijpen wat u zoekt in een nieuwe medewerker. Onze ervaren recruiters zorgen ervoor dat ze volledig op de hoogte zijn van uw bedrijfscultuur, waardoor ze in staat zijn om kandidaten te selecteren die niet alleen over de juiste vaardigheden beschikken, maar ook goed passen binnen uw team.

  • Wij regelen alles
    Geen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel.
  • Geen afdrachten
    Geen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
  • Betaalbare tarieven
    U betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s.
  • Meer dan 25 jaar ervaring
    Wij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt.

Wie zijn wij

Meer weten?

Wilt u meer weten over KTP Interflex? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over KTP als uitzendbureau voor vacatures in Hengelo en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

Contact

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag aan de slag en heeft u een leuke vacature in Hengelo gezien of ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

Neem contact op