Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vacatures in Boekelo

Als internationaal uitzendbureau hebben wij veel ervaring in het bemiddelen van personeel binnen verschillende sectoren. Of u nu een ervaren professional bent of juist aan het begin van uw carrière staat, wij bieden volop mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen en ambities. Ons team van deskundige recruiters gaat graag met u in gesprek om te achterhalen wat uw talenten zijn en welke functie het beste bij u past. Met hun kennis van de markt en uitgebreide netwerk kunnen zij u snel aan een geschikte werkplek helpen.

De voordelen van KTP Interflex

  • Persoonlijke begeleiding (in je eigen taal)
  • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
  • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
  • Goede huisvesting
  • 4 locaties

Lees meer

Bij KTP kijken we verder dan uw CV

Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

KTP Interflex heeft al vele professionals zoals uzelf geholpen bij het vinden van hun droombaan. Onze klanten bieden niet alleen aantrekkelijke salarissen, maar ook uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Wanneer u solliciteert bij KTP Interflex, kunt u erop vertrouwen dat we uw belangen als kandidaat voorop stellen. Wij zorgen ervoor dat uw cv opvalt tussen de vele andere sollicitanten en begeleiden u tijdens het gehele wervingsproces. We streven ernaar om een langdurige relatie met al onze professionals op te bouwen, waarbij wij uw carrièreontwikkeling ondersteunen en u helpen om succesvol te zijn in uw vakgebied.

Bekijk alle vacatures

Wij matchen kandidaten met de jusite werkgever

Werving & selectie Boekelo

Het succes van een organisatie valt of staat met het hebben van de juiste mensen op de juiste plaats. Maar hoe vindt u snel en efficiënt gekwalificeerd personeel? Dat kan een uitdaging zijn, maar gelukkig hoeft u dit niet alleen te doen. Bij KTP Interflex hebben we jarenlange ervaring in werving en selectie en we staan klaar om u te helpen. Bij KTP Interflex beschikken we over een uitgebreid netwerk van talentvolle kandidaten die klaarstaan om aan de slag te gaan. Of u nu op zoek bent naar ervaren professionals of specifieke vaardigheden nodig heeft, wij kunnen de perfecte match vinden voor wat u zoekt.

  • Wij regelen alles
    Geen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel.
  • Geen afdrachten
    Geen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
  • Betaalbare tarieven
    U betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s.
  • Meer dan 25 jaar ervaring
    Wij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt.

Wie zijn wij

Meer weten?

Wilt u meer weten over KTP Interflex? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over KTP als uitzendbureau voor vacatures in Boekelo en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

Contact

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag aan de slag en heeft u een leuke vacature in Boekelo gezien of ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

Neem contact op