Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vacatures in Borne

KTP Interflex heeft jarenlange ervaring in het matchen van talentvolle professionals met passende vacatures in diverse sectoren. Onze deskundige recruiters zijn gespecialiseerd in de metaal-, techniek-, logistiek- en industriële sector en kennen de lokale arbeidsmarkt als geen ander. We begrijpen wat werkgevers zoeken en welke vaardigheden nodig zijn om succesvol te kunnen zijn.

De voordelen van KTP Interflex

  • Persoonlijke begeleiding (in je eigen taal)
  • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
  • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
  • Goede huisvesting
  • 4 locaties

Lees meer

Bij KTP kijken we verder dan uw CV

Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

Heeft u altijd al gedroomd van een baan waarin uw talenten volledig tot hun recht komen? Bij KTP Interflex streven wij ernaar om iedere werknemer door middel van een duurzame match te laten groeien binnen zijn of haar vakgebied. Door kritisch te kijken naar uw achtergrond, ervaring en ambities, vinden wij de perfecte vacature die aansluit bij uw wensen. Of u nu net begint met werken of al jarenlang ervaring heeft, wij hebben diverse uitdagende vacatures beschikbaar op verschillende niveaus.

Bekijk alle vacatures

Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

Werving & selectie Borne

KTP Interflex heeft jarenlange ervaring in het werven en selecteren van professionals binnen diverse vakgebieden. Ons uitgebreide netwerk bestaat uit hoogopgeleide kandidaten met verschillende specialisaties. Door onze grondige screening en persoonlijke benadering kunnen wij snel de beste match maken tussen werkgever en werknemer. Als u kiest voor KTP Interflex, profiteert u van verschillende voordelen. Allereerst bespaart u tijd en moeite doordat wij het volledige werving- en selectieproces voor u uit handen nemen. Daarnaast garanderen wij een zorgvuldige selectieprocedure, waarbij we niet alleen kijken naar de juiste competenties, maar ook naar de persoonlijkheid van de kandidaat.

  • Wij regelen alles
    Geen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel.
  • Geen afdrachten
    Geen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
  • Betaalbare tarieven
    U betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s.
  • Meer dan 25 jaar ervaring
    Wij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt.

Wie zijn wij

Meer weten?

Wilt u meer weten over KTP Interflex? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over KTP als uitzendbureau voor vacatures in Borne en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

Contact

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag aan de slag en heeft u een leuke vacature in Borne gezien of ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

Neem contact op