Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Vacatures in Oldenzaal

Als uitzendbureau zijn wij gespecialiseerd in het vinden van zowel tijdelijke als vaste functies binnen deze sectoren. Of u nu op zoek bent naar een fulltime baan, parttime werk of zelfs een flexibele bijbaan, bij KTP Interflex bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven in de regio Oldenzaal en hebben daardoor toegang tot veel verschillende interessante vacatures die passen bij uw ambities en vaardigheden.

De voordelen van KTP Interflex

  • Persoonlijke begeleiding (in je eigen taal)
  • Altijd een ruim aanbod aan vacatures
  • 25 jaar ervaring als uitzendbureau
  • Goede huisvesting
  • 4 locaties

Lees meer

Bij KTP kijken we verder dan uw CV

Persoonlijk gesprek voor het beste resultaat

Bij KTP Interflex geloven we in persoonlijk contact. We willen u leren kennen en begrijpen wat u drijft. Wat zijn uw ambities en welke skills heeft u te bieden? Samen met onze opdrachtgevers zoeken we naar de ideale match tussen kandidaat en organisatie. We nemen de tijd om een goed gesprek te voeren, zodat we precies weten wie u bent en wat u zoekt in een baan. Dankzij ons uitgebreide netwerk van bedrijven kunnen we snel schakelen en hebben we toegang tot allerlei verschillende vacatures in diverse branches.

Bekijk alle vacatures

Wij matchen kandidaten met de juiste werkgever

Werving & selectie Oldenzaal

Bent u op zoek naar nieuw talent voor uw bedrijf? Wilt u mogelijke kandidaten met de juiste kwaliteiten en vaardigheden vinden? Bij KTP Interflex helpen wij u graag bij het aantrekken en selecteren van geschikte professionals die perfect passen binnen uw organisatie. Met onze jarenlange ervaring, uitgebreide netwerk en persoonlijke aanpak zorgen wij dat u de juiste match vindt. Lees verder om te ontdekken hoe wij uw wervingsproces kunnen optimaliseren.

  • Wij regelen alles
    Geen administratieve rompslomp + flexibele inzet van personeel.
  • Geen afdrachten
    Geen afdrachten loonbelasting en premies sociale lasten, regelen wij!
  • Betaalbare tarieven
    U betaalt alleen de gewerkte uren zonder de werkgeversrisico’s.
  • Meer dan 25 jaar ervaring
    Wij hebben de expertise van een professional in de arbeidsmarkt.

Wie zijn wij

Meer weten?

Wilt u meer weten over KTP Interflex? Bekijk dan de over ons pagina en kom alles te weten over KTP als uitzendbureau voor vacatures in Oldenzaal en ook het verhaal achter ons inmiddels meer dan 25 jaar bestaande bedrijf.

Contact

Geïnteresseerd geraakt?

Wilt u graag aan de slag en heeft u een leuke vacature in Oldenzaal gezien of ben je als werkgever op zoek naar goed personeel? Wacht dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden voor zowel werkzoekende als opdrachtgever.

Neem contact op