PAYROLL

Payrolling is een dienst waarbij je als werkgever de administratieve en juridische verantwoordelijkheden voor uw personeel uitbetsteedt aan een payrollbedrijf. Dit betekent dat je niet langer zelf verantwoordelijk bent voor de salarisadministratie, contracten, arbeidsrechtelijke risico’s en andere zaken die komen kijken bij het in dienst hebben van personeel. In plaats daarvan draagt het payrollbedrijf deze verantwoordelijkheden en zorgen ervoor dat de werknemers correct en tijdig betaald worden.

Bij KTP interflex bieden wij ook payrolling aan als service aan onze opdrachtgevers. Wij nemen de administratieve en juridische verantwoordelijkheden van u over, zodat jij je volledig kunt richten op de bedrijfsvoering. Wel blijf je dagelijks leiding en instructies geven aan de werknemers.

Als je kiest voor payrolling via KTP Interflex profiteer je van vele voordelen. Zo hanteren wij schrepe tarieven en kunnen wij werk uit handen nemen. Bovendien beschikken wij over een team van ervaren professionals die kunnen adviseren en ondersteunen bij alle zaken rondom payroll. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van gekwalificeerde kandidaten, zodat je altijd snel de juiste persoon op de juiste plek hebt.

Kortom; payrolling via KTP Interflex biedt u gemak, flexibiliteit en zekerheid. Wil je meer weten over onze payrolldiensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheiden

Payrolling via KTP Interflex biedt u gemak, flexibiliteit en zekerheid.