DETACHEREN

Detacheren en uitzeiden zijn beide vormen van flexibele arbeidsbemiddeling die KTP Interflex aanbiedt. Detacheren biedt de mogelijkeheid om voor langere tijd te beschikken over een medewerker binnen het eigen bedrijf. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij projecten of tijdelijke versterking van het personeelsbestand. Het grote voordeel van detacheren is dat de medwerker gedurende de detachering in dienst blijft bij KTP Interflex en dat wij verantwoordelijk zijn voor alle administratieve en juridische zaken, zoals de loonbetaling, sociale premies en verzekeringen.

Uitzenden is een zeer flexibele manier om tijdelijk personeel in te huren, waarbij de opdrachtgever beschikt over onze kandidaten wanneer zij nodig zijn. Of het nu gaat om een dag, een week of een jaar, wij leveren de juiste kandidaat. Bij uitzenden factureren wij u alleen de daadwerkelijke gewerkte uren en loop je verder geen risico.

Of je nu kiest voor detacheren of uitzenden, bij KTP Interflex zorgen wij ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij dragen de verantwoordelijkheid voor de administratieve en juridische zaken rondom de medewerkers en zorgen voor een soepele samenwerking tussen onze medewerkers en jullie bedrijf. Onze focus ligt op het ontzorgen van onze opdrachtgevers.

Detacheren is een flexibele vorm van arbeidsbemiddeling, waarbij de opdrachtgever langere tijd beschikt over de medewerker binnen zijn bedrijf.