WERVING EN SELECTIE

Uitzenden is de meest flexibele vorm voor ’t inhuren van tijdelijk personeel. Of het nu gaat om een dag, een week of een maand u beschikt over onze kandidaten wanneer u ze nodig hebt. Uiteraard factureren we u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren en loopt u verder geen enkel risico.

Werving en selectie is een proces waarbij een organisatie op zoek gaat naar de juiste kandidaat voor een vacature. Bij werving en selectie wordt er gezocht naar geschikte kandidaten die gewenste kwalificaties, vaardigheden en persoonlijkheid hebben om de functie uit te voeren. Dit proces kan worden uitbesteed aan ons.

Als opdrachtgever heb je vaak specifieke wensen en eisen waar een kandidaat aan moet voldoen. Het kan lastig zijn om deze kandidaat zelf te werven te selecteren. Wij kunnen hierbij helpen!

Een belangrijk voordeel van het inschakelen van ons is dat wij specialistische kennis en ervaring hebben met het werven en selecteren van kandidaten. Dit kan helpen om de juiste persoon te vinden voor de functie en de kwaliteit van de selectieprocedure te verhogen. Een ander voordeel bij ons is dat wij een groot netwerk van kandidaten en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt geschikte kandidaten werven voor de vacature.

KTP Interflex werkt conform de ABU en de NBBU CAO, de meest gezaghebbende Cao’s van Nederland. In deze CAO bestaat de mogelijkheid om voor een periode van maximaal 52 weken uit te zenden met uitzendbeding. Dit betekent dat er geen loondoorbetalingsverplichting bestaat wanneer er geen werk is. Ook geldt dat als uw uitzendkracht ziek wordt, u hoeft u niet door te betalen. Dit biedt belangrijke mate van flexibiliteit voor werkgevers, omdat je alleen betaald voor het werk dat daadwerkelijk wordt verricht.

Een ander voordeel is dat wanneer een uitzendkracht ziek wordt, je geen loon hoeft door te betalen. Wanneer een medewerker niet werkt door ziekte of vakantie hoeven er geen uren betaald te worden.

KTP Interflex biedt zekerheid en flexibiliteit zonder vervelende risico's voor werkgevers die (tijdelijk) personeel willen inhuren. Wij werken volgends de meest gezaghebbende cao's van Nederland, die zorgen voor een eerlijke behandeling van zowel werkgevers als werknemers.

Wij bieden uitzendkrachten op korte termijn aan, zodat u snel de extra ondersteuning kunt krijgen die u nodig hebt.

Bij werving en selectie geeft u ons een opdracht om een nieuwe medewerker voor uw bedrijf te zoeken. Na overleg met u over de aanpak, beginnen wij met het werven en selecteren.